Over

Grafisch vormgever, art director & visual designer

Als grafisch vormgever en art director word ik happy van mooi doordachte vormgeving en typografie en kan daardoor echt getriggerd worden. Écht doordacht design ontstaat wat mij betreft alleen wanneer er een sterke connectie en samenwerking is met mijn opdrachtgevers. Samen kom je tot het beste en meest creatieve eindresultaat.

Ik beschik over ruim twintig jaar werkervaring als art director en grafisch vormgever. Zo heb ik de vormgeving en artdirection verzorgd van diverse bekende tijdschriften en mediamerken (zowel voor print als online), van agenda’s van diverse mediamerken, maar ook van commercieel werk, zoals sponsored magazines.

Op het gebied van grafisch design heb ik mij allround ontwikkeld, zowel in print als online. Ik heb op freelance basis gewerkt voor diverse studio’s, grafische bureaus, meerdere bekende magazines en tijdschriftuitgeverijen.

Ik ben een creatieve vormgever die oog heeft voor detail en ben to the point en kan out-of-the box denken. Ik ben altijd bezig, kijk graag vooruit en zoek naar creatieve oplossingen voor het beste resultaat. Door mijn werkervaring op zowel redactioneel als commercieel vlak ben ik multi-inzetbaar.

Daarnaast ben ik ervaren in het ontwerpen van logo’s en huisstijlen én kun je mij inschakelen voor het visual design van jouw nieuwe website.

“Have the courage to follow your heart and intuition. They somehow know what you truly want to become.” – Steve Jobs