Diensten

Diensten

Ik sta in de startblokken om voor jou aan de slag te gaan met de vormgeving en artdirection van tijdschriften, sponsored magazines, editorial design, brochures, folders en flyers. Ook kan ik jouw logo of huisstijl ontwerpen én het visual design van jouw website maken.

Vormgeving en artdirection

Ik verzorg graag voor jou de vormgeving en artdirection van tijdschriften, sponsored magazines, editorial design, brochures, folders en flyers. Je kunt mij ook inschakelen voor het ontwerpen van jouw logo of huisstijl. Ik beschik over ruim twintig jaar werkervaring als grafisch vormgever en art director. Zo heb ik de vormgeving en artdirection verzorgd van diverse bekende tijdschriften en mediamerken (zowel voor print als online), van agenda's van mediamerken, maar ook commercieel werk, zoals de vormgeving en artdirection van sponsored magazines.

Visual design op maat

Je kunt mij ook inschakelen voor het visual design van jouw website. Als visual designer zorg ik voor een krachtig design dat ik speciaal voor jou maak. Je krijgt een concept-/stijlboek met informatie over kleurgebruik en typografie. Ook bevat het boek Wireframe-schetsen, deze vormen de basis van de opzet en melden ook hoeveel pagina’s jouw nieuwe website bevat. Na jouw goedkeuring werk ik het concept-/stijlboek en de Wireframe-schetsen uit tot een goed prototype (oftewel het visual design). Dit maak ik in of Photoshop of Adobe XD. Het technische gedeelte, zoals Javascript, PHP, HTML en CSS, geef ik uit handen aan een front-end developer.