Visual designer

Visual design van jouw website

Bij College of MultiMedia in Amsterdam heb ik de opleidingen tot Web Designer en Front-End Developer gevolgd. Bovendien heb ik in oktober 2019 een 6-daagse training UX Design (User Experience Design) gevolgd bij een Nielsen Norman Group gecertificeerde UX-expert en tevens Adobe Certified Expert & Instructor. Dankzij die training beschik ik over een stevige basis. Je kunt mij inschakelen voor het visual design van jouw website.

Opleidingen Web Design, Front-End Developer en UX Design

Tijdens mijn opleiding Web Designer zijn onder andere de volgende onderwerpen behandeld: User Centric Design, UX en UI Design, Projectmanagement (Agile/Scrum, User Centric Design, Prototyping, Stijlboek, Photoshop, Formulieren), HTML, HTML5 en CSS-designer.

Tijdens de opleiding Front-End Developer was er aandacht voor onder andere werken met libraries (zoals jQuery en GSAP), JavaScript, CSS3 (Responsive Web), HTML5 Animaties en banners en WordPress.

User Experience Design is de naam voor een breed vakgebied waarbij het draait om hoe de gebruiker een product of dienst ervaart. De term omvat dus veel meer dan alleen visuele vormgeving. Het dekt disciplines als interface en interaction design. Daarnaast gaat het ook over het bedenken van nieuwe manieren en het creëren van andere denkwijzen om als zelfstandig ontwerper of als ontwerper binnen een team tot betere ideeën en ontwerpen te komen.